Besparen met dakisolatie

Dakisolatie levert u geld op

Bespaar honderden euro’s per jaar

Verschillende vormen dakisolatie:

Dakisolatie met inblaaswol

Dakisolatie met

inblaaswol

Meer informatie

Dakisolatie met  polystyreen platen

Dakisolatie met

polystyreen platen

Meer informatie

Dakisolatie met  reflecterende folie

Dakisolatie met

reflecterende folie

Meer informatie

zoldervloerisolatie

Bespaar meer met

zoldervloerisolatie

Meer informatie

afwerking van  uw dakisolatie

Nette afwerking van

uw dakisolatie

Meer informatie

Dakisolatie is maatwerk

Wij kijken altijd wat in uw woning de maximale energiebesparing oplevert. Zo krijgt u van ons persoonlijk advies, passend bij uw woning.

Helmwijk dakisolatie

Onze dakisolatie wordt uitgevoerd met:

  • Milieuvriendelijke materialen
  • Zonder risico voor de gezondheid
  • Maximale energiebesparing
  • Minimale overlast
  • Zo laag mogelijke investering voor u

Dakisolatie met inblaaswol

Hoe dikker de isolatielaag, hoe hoger de isolatiewaarde. Daarom geven wij in veel gevallen de voorkeur aan inblaaswol als dakisolatie. Wij kunnen dit isolatiemateriaal geheel op maat aanbrengen aan de binnenzijde van uw dak. Het vormt hier de perfecte isolatielaag.


Door het plaatsen van een dampremmende folie worden vochtproblemen tegen gegaan. De relatief grote massa van inblaaswol brengt nog een voordeel met zich mee, het heeft ook een geluidsisolerend effect.  

Voordelen inblaaswol

Zeer goede isolerende werking

Vochtafstotend

Schimmel en bacterie werend

Onbrandbaar

Geluiddempend

Dakisolatie met  polystyreen platen

Dakisolatie met polystyreen platen

Omdat dakisolatie bij ons maatwerk is maken wij geen gebruik van kant-en-klare isolatieplaten. Deze zijn vaak dunner dan maximaal haalbaar is in uw dakconstructie. Daardoor wordt niet de optimale isolatiewaarde behaald.


Wij snijden de polystyreen platen speciaal voor uw dak op maat waardoor een perfecte, naadloze isolatielaag ontstaat. Door deze naadloze afdichting is dampremmende folie vaak overbodig. Uiteraard adviseren wij u persoonlijk over de beste oplossing voor uw dak. 

Dakisolatie met  reflecterende folie

Dakisolatie met reflecterende folie

Dakisolatie met reflecterende folie is uitermate geschikt voor ruimten waar weinig plaats is voor een dikke isolatielaag. Doordat reflecterende folie relatief dun is neemt het weinig ruimte in terwijl het toch voor een goede isolatie zorgt.


Stilstaande lucht is de beste warmte-isolator. Onze isolatiefolie bestaat uit stilstaande luchtlagen. Daartussen zitten reflecterende lagen folie, deze lagen reflecteren de warmte terug de woning in. In de winter is het hierdoor warmer, in de zomer blijft het binnen heerlijk koel.  

Nog meer energie besparen…?

Zoldervloerisolatie

Zoldervloerisolatie

Hoe minder volume u warm hoeft te stoken, hoe lager uw energiekosten zullen zijn. Door uw zoldervloer te isoleren houdt u de warmte eerder vast, waardoor de zolder niet onnodig opgewarmd wordt. Dit is vooral nuttig als de zolderverdieping niet als woonlaag gebruikt wordt.


Is uw zoldervloer of tussenvloer gemaakt van een houten balkenlaag dan kan de tussenruimte gevuld worden met inblaaswol. Het energieverbruik zal direct verminderen. Door de relatief grote massa heeft inblaaswol een hoge isolatiewaarde en werkt ook nog geluidsisolerend. 

afwerking dakisolatie

Nette afwerking van 

uw dakisolatie

Heeft u na het aanbrengen van uw dakisolatie geen zin om zelf nog aan de slag te moeten? Geen probleem. Wij kunnen uw dak netjes voor u afwerken. U heeft de keus uit gipsplaten, die u eventueel nog in de door u gewenste kleur kunt afwerken.


Of u kiest voor Agnesplaten. Deze plafondplaten zijn kant-en-klaar en hebben geen verdere nabewerking meer nodig. Met deze vochtwerende platen ziet uw dak er meteen netjes uit. 

Vragen over dakisolatie of een offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen over dakisolatie of wilt u graag een offerte ontvangen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.